Bandleden

Jo Stas de zanger van Cavemen
Jo Stas

Jo Stas, een leven vol muziek maar pas laat op een podium gekropen.  En nu met volle teugen zijn schaai aan het inhalen als zanger bij Cavemen.  Daarnaast ook nog actief als zanger/gitarist bij De Gebroeders Karamazov (unplugged trio).


Luc Peeters de bassist van cavemen
Luc Peeters

Luc Peeters speelt al sedert zijn jeugdjaren gitaar en bass in verscheidene bands. Hij volgde ook muziek in de muziekacademie te Hoboken. Hij was de laatste 16 jaar voornamelijk bassist bij coverband BEYOND. Na afscheid te hebben moeten nemen van enkele bandleden van de laatgenoemde band, gaat hij thans “very low pumping” verder met de bass bij de nieuwe band Cavemen


Dirk Reinenbergh de drummer van Cavemen
Dirk Reinenbergh

Dirk Reinenbergh was als drummer net als Luc lid van coverband Beyond. Hij leerde zelf drummen en volgde nooit muziekles. Hij moet het hebben van zijn auditief geheugen.


Alain Dooms de gitarist van cavemen
Alain Dooms

Alain heeft 5 jaar bij Sonic Wall gespeeld. Daarna speelde hij ook bij de band Sugar Mama. Nu versterkt hij Cavemen.


cavemen-cafe-de-lelie-3
Jim Peeters

Jim Peeters  speelt sinds zijn 8 jaar zowel acoustische en  elektrische gitaar. Zijn passie is gegroeid via zijn vader Luc die eveneens de bassist is bij Cavemen. Dit is zijn eerste band waar hij met trots de vele rocknummers van de goede oude tijd speelt.